Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 17 mars 2017Hej alla trevliga bloggläsare!
Den här veckan är det moderna språkens tur att informera lite vad som händer på våra lektioner.
Vi är fyra språklärare som arbetar tillsammans, tyska, spanska där vi har två klasser och franska.
Just nu håller vi på med ett gemensamt arbetsområde som handlar om mat i de olika länderna. Eleverna tittar på matprogram och lär sig nya ord om mat och matlagning för att så småningom kunna presentera ett recept för sina klasskamrater.
Gå gärna in på Classroom och titta på vad era ungdomar håller på med och varför inte be dem om att tillaga receptet? En trevlig överraskning för er efter en arbetsdag, eller ännu bättre att ni lagar det tillsammans! En del ingredienser kan kanske vara lite svåra att hitta här i Sverige som t.ex. grodlår, sniglar finns dock i frysdisken på ICA.
Guten Appetit, Buen provecho, Bon appétit !
Bildresultat för cook free clipart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar