Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 30 januari 2015

Vinteridrottsdag


Idrottsdag onsdagen den 11/2!


Vi har bestämt att anordna en idrottsdag för skolans elever den 11/2. De alternativ som finns att välja på är följande:

 

·         Vinterpromenad till Ågelsjön. Egen matsäck medtages. Samling på Hultdalsskolan 10.00 och hemkomst ca 14.00.

 

·         Längdskidåkning på spåren vid Lillsjön. Egen matsäck medtages. Samling vid Lillsjön 10.00 och dagen avslutas ca 14.00. Egen utrustning är ett krav för att kunna välja detta alternativ.

 

·         Skridskor vid Himmelstalund. Tanken är att man tar sig dit och hem på egen hand, skulle man ha svårt med det så måste man meddela mentor. Skolan skulle kunna ordna så att någon ur personalen åker buss in med eleverna som behöver (skolans busskort används) . Samling vid bandybanan 09.30 och dagen avslutas ca 13.00. Egen matsäck medtages. Egna skridskor krävs och hjälm är obligatoriskt!

 

·         Idrottshallen (Dans/annan idrott + promenad). Detta alternativ innehåller ett pass på förmiddagen 09.00 – 11.30 samt ett eftermiddagspass 12.30 – 13.30. På förmiddagen väljer man antingen dans (instruktör ifrån Norrköpings Danscenter leder Hip-Hop och Zumba) eller annan idrott i hallen (deltagarna kommer överens om innehållet). På eftermiddagen tar alla en promenad utomhus i närområdet. Lunch serveras på skolan (korv med bröd)! Alternativet kräver idrottskläder på förmiddagen (med dusch och ombyte efteråt).

 

·         Friskis & Svettis – ett gruppass spinning på förmiddagen och gymträning alternativt styrketräning i en av hallarna med instruktör på eftermiddagen. Samling 9.45 vid Friskis & Svettis Ingelsta. Dagen avslutas ca 13.30. Tanken är att man tar sig dit och hem på egen hand, skulle man ha svårt med det så måste man meddela mentor. Skolan skulle kunna ordna så att någon ur personalen åker buss in med eleverna som behöver (skolans busskort används). Alternativet kräver idrottskläder och möjlighet att duscha och byta om finns. Alternativet har ett begränsat antal platser. Om många väljer detta alternativ kommer de äldre eleverna få förtur. Vi lärare kommer dela in eleverna på eftermiddagen där man antingen kommer jobba i gymmet eller i en av hallarna.  Egen matsäck medtages och kan ätas i lokalen där.

 

·         Yxbacken. Samling vid backen 09.20 (tillgång till backen ca 09.30 – 14.00). Deltagande i detta alternativ förutsätter att man själv tar sig till och från yxbacken! Att ha med egen utrustning är enklast och billigast. För de som vill hyra utrustning så gäller följande priser för skolelever:

 

-Skidpaket 140 kr (skidor, pjäxor, stavar).
 
-Snowboardpaket 170 kr (skor, snowboard).

-Hjälm ingår i paketen i mån av tillgång!

-Endast skidor 90 kr.

-Endast snowboard 110 kr. 

-Endast pjäxor/skor 80 kr.

 

Eleven meddelar sedan mentorn vilken utrustning han/hon önskar hyra. Mentorn fyller efter det i en bokningslista som vi får ifrån yxbacken för att de skall kunna

ha allt klart när vi kommer dit. Skolan betalar liftkort för alla elever som väljer yxbacken! Alla elever som skall hyra utrustning måste dock betala detta själva. Denna summa betalas kontant till mentor (skolan ser gärna att vi får jämna pengar och enbart sedlar, dvs ej mynt).

Skolan bjuder på korv med bröd men ta gärna med extra matsäck om så önskas. Värmestugan är öppen.

 

För de flesta av ovanstående alternativ gäller naturligtvis att man klär sig så att man klarar en heldag utomhus!

 

Mvh lärarna på Hultdalsskolan.

 

Elever/föräldrar meddelar sitt val (via mail eller svarstalong) till sin mentor senast tisdag 3/2! De som skall hyra skidutrustning skall även betala senast detta datum!

 

Lämnas till mentor senast tisdag 3/2.

 

Elevens namn och val:

 

 

 

 
Förälders underskrift:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar