Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 28 september 2015

Idrott och Hälsa!

Mellan v.41 och 43 kommer samtliga klasser att ha teoretiska lektioner när de har idrott på schemat! Vi arbetar då med några kunskapskrav inom området Hälsa och Livsstil som kräver teoretiska genomgångar och avslutas med en tränings/hälsouppgift av något slag (olika uppgifter för 7:or, 8:or och 9:or).

Eleverna behöver dessa veckor alltså inte ha idrottskläder med sig utan vi är i en vanlig lektionssal. Om eleverna ej hör annat innan så kan de samlas i C-huset när de har lektion så kommer vi lärare och hämtar dem och går till någon ledig teorisal (det är en del pussel att hitta salar till alla klasser nu när vi bygger om). Medtag penna och sudd och idrottskompendiet (7:orna har ej fått kompendiet än utan får det första lektionen).

Mvh Martin och Sara - Lärare i Idrott och Hälsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar