Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 18 september 2015

information till 9a, v.39


9a
Idag fredag har eleverna haft klassråd. Bla diskuterades lite om klassresan och fler idéer om hur eleverna samlar pengar kom fram. Jag har gjort en sammanställning över hur läget ser ut just nu. Den får eleverna på måndag (v.39).
Även matrådet på skolan har kommit igång och möte skedde nu på morgonen. Daniel C är representant från 9a.
I går hade skolan besök av lärare från Danmark, Finland, Färöarna och Norge. Norrköpings kommun är med i projektet Nordisk plattform där ett utbyte länderna emellan sker. De elever som guidade runt besökarna gjorde ett strålande jobb och imponerade stort! "- vad mycket det vet om skolan" och "- vad trevliga och duktiga alla elever är här på Hultdalsskolan" är bara ett axplock av vad som sades om dem. Tack Frida och Oskar för insatsen!
 
Eleverna har nu börjat boka upp tider för det individuella samtalet med SYV Jan-Olov angående gymnasievalet.

Läxor v.39

Måndag
  • Lagråden på skolan (Oskar + Frida 9a) har heldag i Norrköping med rektor. Bussen avgår kl. 08.35 och eleverna beräknas vara i Åby kl. 14.05.
  • Jonna, Daniel C, Emmy och Jennifer presenterar sitt ”Crime” på engelskan.

Tisdag
  • Engelska: artikeln om andra världskriget diskuteras.
  • Matte: mattestencilen, repetitionsuppgit 1, ska vara klar. Den är mycket viktig som repetition inför provet måndag v.40. Delades ut idag på mentorstiden.

 Onsdag
-

Torsdag
  • Tyska: glosor, rörelseord, kap 4
  • Fransk: glosor se sidan ”glosor. Eu”
Fredag
-


 /Trevlig helg önskar
9A och Marie

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar