Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 5 oktober 2015

v 41 info för 8C

Hej! Vi kliver in i v. 41 med nya friska tag. Idag på mentorstid har vi gått igenom de nya förhållningsreglerna som gäller i klassrummet. Alla undervisande lärare kommer att ha samma struktur under sina lektioner, allt för att eleverna ska känna sig trygga och för att vi vill att de ska få en så bra undervisningsmiljö som möjligt.

På fredag kommer vi att lägga ut läxor och prov inför nästa vecka.

Från IKT har följande meddelande gått ut:

"Eduportalen har lagts ner. Systemet som stödjer Eduportalen har lagts ner. Det går inte att komma åt Utsiktsdatorn hemifrån eller från en admindator. Användningsfrekvensen har en längre tid varit väldigt låg."

Det betyder att klassmapparna fortfarande går att komma åt på skolan för de elever som vill skriva ut planeringar och lektionsgenomgångar.

Vi önskar alla en skön vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar