Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

onsdag 15 mars 2017

Blogginlägg 2

15/3-2017


Tja tja bloggen!
Idag har våra grupper kommit igång med sina arbeten väldigt bra. Vissa grupper har kommit längre än andra men alla grupper jobbar ändå på väldigt bra.  Några av våra grupper har gått ner till skolans slöjdsal och arbetat där. Tyvärr hade vi ingen möjlighet själva att gå dit och fota. Men nästa gång ska vi försöka att ta oss ner dit och fota lite och prata med de arbetande. Uppe i klassrummet har vi försökt fotat lite och prata med eleverna. De säger att det är roligt och spännande att vi kom med och de ser fram emot tävlingen. De har även berättat en del om sina arbeten men det är information vi tyvärr inte kan dela med oss av.

// Beatrice Riemer och Izabella Berg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar