Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 29 september 2017

info 8a v.40

Hejsan!


Vi börjar med att tacka för ett trevligt föräldramöte. Bra att så många hade möjligheten att komma för att få information både om gymnasieskolor men också om hur läget är i klassen. Ni fick också chans att återigen lyfta tankar om en ev. klassresa i åk 9.
Nyheter denna vecka är att eleverna har fått ett erbjudande om att delta i en "våga tala"-kurs. Vill du vara med anmäler du dig till din mentor. Kursen startar v.45 och det är kurator Linnéa och läraren Marianne som håller i kursen.
Vi gör även här klassen uppmärksam på att mattiden är ändrad till kl.11.30 på fredagar. Vi vill undvika de långa köerna.
Då det redan har skett en del skadegörelser här i B-huset påminde vi varandra idag om att vara rädd om vår innemiljö. Det har enbart gått fem veckor och tyvärr har vissa saker tagits sönder.
Vi fick också återigen prata om att mobilerna ska vara i skåpen under lektionstid, viktigt.


v.40
Måndag
  • Svenska: Boksamtal sker, du ska ha läst till s.133.
Tisdag
  • Eleverna tar porträttfotografier kl.12.30 i konferensrummet vid expeditionen.
Onsdag
  • Engelska: Du ska vara säker på adjektiv och adverb.
Torsdag+ Fredag= Studiedagar.
I helgen sprudlar det av liv inne i Norrköpings city då vi återigen har vår Kulturnatt. Som vanligt kommer det att vara sång, musik, teater mm i varje hörn av staden. En härlig dag  och kväll att bara gå runt och njuta! Ta er tid till detta:)
En skön helg önskar vi alla!
Marie och Eva
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar