Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 22 september 2017

Info 8d

Hej, alla!

Ytterligare en vecka har redan gått! Det går snabbt, som vanligt, när man har roligt! Nästa vecka är rätt lugn på läxfronten.
- Torsdag: Tyskaglosor
- Fredag: NO-prov i fysik

Vi har också ett föräldramöte på tisdag kväll. Vi sätter igång kl. 18 i matsalen. Ni kommer att få gå in genom B-huset (där vi hade utvecklingssamtalen) för att gå innevägen till matsalen. Det är byggarbetsplats på utsidan. Agendan för kvällen är:
- Information från studievägledare, Carolin. Hon kommer att informera om olika gymnasieprogram samt om vad som krävs för att komma in på de olika programmen (yrkesprogram samt högskoleförberedande program).
- Information om det antitobaksprojekt som skolan har gått med i, tobaksfri Duo.

Efter detta går vi till klassrummet och där kommer jag att vilja prata kort om skolstarten. Eleverna vill börja samla in till klasskassa för ev resa tillsammans. För att detta ska kunna bli verklighet behöver någon eller några föräldrar ta ett lite större ansvar över ex pengar samt att ett gemensamt ansvar tas över olika aktiviter, ex försäljning av saker eller discon.
Välkomna, alla föräldrar kl. 18 i matsalen nästa tisdag!!Trevlig helg!
Oskar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar