Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 24 november 2017

8a -info v.48

Hejsan!


Vi närmar oss med stormsteg första advent! En härlig tid då vi får tända ljus och äta pepparkakor, och tankar kring jul börjar figurera mer och mer. I skolan avslutar nu många ämnen sina områden vilket leder till en del test. Ett ämne som däremot inte avslutas innan jul är religion och området islam. Trots det måste klassen göra ett läxförhör då ett kunskapskrav ska stämmas av till betygssättningen. Jag är övertygad om att det kommer gå galant, det är bara baskunskaper de ska visa.
Nästa vecka och veckan därpå är det 8a tur att torka bord i matsalen. Två elever /dag går ner till Titti som visar vad som ska göras.
Vi vill också passa på att påminna om chansen att komma till skolan för att prata om just ditt yrke någon gång under v.5, 2018. Eller kanske känner du någon som du anser borde komma till oss? Tipsa gärna. Det är verkligen ett mycket bra tillfälle för eleverna att få en inblick i livet utanför skolan.Ta chansen!
Imorgon är det den årliga Gymnasiemässan i Teknikhallen, Östgötaporten, mellan kl.09.00-14.00.
Kanske kan det vara intressant att redan nu besöka den.
v. 48.
Tisdag
Musik: sångprov för de som ännu inte gjort. Sound trap ska vara klart.

Onsdag
So: Läxförhör- islam

Torsdag
Matte: prov (bråk och procent)
Tyska; redovisning om din stad
________________________________________

v.49
Fredag
Syslöjd- förhör (stickning och virkning)


Trevlig helg!
Marie och EvaInga kommentarer:

Skicka en kommentar