Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

torsdag 30 november 2017

Hultdalsskolan- ÅRETS VFU-PLATS 2017-

" ...Hultdalsskolan har varit utomordentliga gällande återkoppling, uppmuntran till reflektion och givit lärarstudenter från Linköpings universitet flera möjligheter att testa olika metoder för att förbättra sin egen undervisning"  


Vi är hedrade och stolta över att vår skola röstats fram till årets Vfu-plats av studenterna i Linköping. För oss är det berikande på många sätt att få jobba med och forma framtidens lärare. Det är också intressant att få nya "ögon" på det vi gör och varför vi gör som vi gör under lektionerna. Även vi lärare blir utmanade av studenterna med nyfikna frågor. Vi vill också passa på att tacka våra fina elever för att de låter studenterna testa nya spännande lektionsmoment med dem. Under våren ser vi fram emot att välkomna fler studenter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar