Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 17 november 2017

Info 8d

Hej!

Här kommer lite info om kommande vecka samt lite annat! Veckorna rullar på och det är snart dags för betygssättning och också jullov (ca en månad!). Tiden går fort och det känns som att vi nyss startade efter sommaren! (I alla fall för min del!) Hur som helst börjar det bli viktigt att se över om det är någon uppgift som släpar efter. För att lärare ska hinna bedöma uppgifter innan betygssättningen behöver dessa vara inne i början av december. Man kanske exempelvis varit sjuk under ett provtillfälle.

Vi kommer att ha en temavecka under v.5 2018. Den kommer att handla om framtid, med fokus på jobb och studier, för att sätta igång tankarna lite kring vad man skulle kunna tänka sig, eller inte tänka sig att arbeta med senare i livet. I samband med detta brukar vi bjuda in föräldrar till skolan för att kort berätta om vad man arbetar med, vad det går ut på, ev studievägar osv. Allt är intressant! Oftast är ju ens tankar kring framtida yrken något begränsade till det man vet något om. Vill vill helt enkelt vidga vyerna lite! Om ni, föräldrar i 8d, skulle vilja komma och berätta om ert yrke skulle det vara väldigt trevligt! Ring, smsa eller maila till mig så kan vi prata mer om detta!

Så här ser nästa vecka ut:

Måndag: So-test. Eleverna har fått frågan i classroom och det är en fråga vi också har arbetat med under lektionstid.
Tis:
Ons:
Tors: HKK-praktiskt prov (halva klassen)
Fredag: Engelska-test.

Ha en fantastiskt bra helg!
Oskar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar