Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 18 december 2017

8C vecka 51

Nu går vi in på sista veckan för den här terminen och därmed har halva högstadietiden gått. Tack klass 8C för den här terminen och för ett fint och stämningsfullt luciatåg i onsdags. Betygen är nu satta och omdömen kommer att mailas hem till eleverna under veckan. För vecka 51 gäller följande:

Tisdag: Spökbollsturnering för åk. 8. Vi träffas på läktaren till idrottshallen 08.50 (ombytta och klara). Dagen beräknas sluta cirka 14.15.

Onsdag: På syslöjden ser vi på spökbollsturnering för åk. 9
.
Torsdag: Lagdag 09.00-14.00 (klassen har olika aktiviteter tillsammans). Avslutningen på kvällen är kl. 17.00. Vi träffas kl. 16.50 i hemklassrummet (sal 419) och går tillsammans ner till idrottshallen för avslutning. Efter denna delas betygen ut i hemklassrummet.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, så ses vi med nya krafter igen tisdagen den 9 januari. Med vänlig hälsning /Martina Vållberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar