Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 18 december 2017

8d v.51

Hej, alla!

Nu är vi inne i sista veckan för denna terminen! Efter denna har eleverna gått halva sin högstadieutbildning. Den sista veckan se ut på följande vis:

Måndag: Vanlig skoldag.

Tisdag: Spökbollsturnering. Samling ombytta på läktaren kl. 8.50. Ingång via Hultvägen (samma väg som eleverna har gått in under idrottslektionerna). Dagen slutar ca 14

Onsdag: Vanlig dag.

Torsdag: Klassdag mellan 9-14. Vi är i mentorsklassrummet. Avslutning på kvällen kl. 17.00. Vi samlas i mentorsklassrummet kl. 16.50. Därefter råder jullov fram till 9/1.


Omdömen och betyg

Under veckan kommer omdömena att mailas till elevernas skolmail. Dessa är meningen att både elev och vårdnadshavare ska titta igenom tillsammans. Förhoppningsvis kommer dessa att kunna tydliggöra betyget en aning. I "rektorn har ordet" finns en bild som tydliggör hur man läser ut vilket ämne omdömena rör. Så titta till där och har ni inte läst det meddelandet så passa på att läsa hela! Omdömena kommer också att användas när eleverna förbereder sina utvecklinssamtal. Betygen kommer att lämnas på avlutningen. I de fall en elev är ledig eller sjuk kommer dessa att postas hem.

Utvecklingssamtal

Under vecka 5 kommer vårens utvecklingssamtal att äga rum. Jag återkommer med tider. Jag hoppas på att kunna hinna med alla samtal under v.5 men det kan också hända att det blir några tider efterkommande veckor.

Jag passar på att tacka för den här terminen och ser fram mot en spännande vår tillsammans!
God Jul & Gott Nytt År
Oskar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar