Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

onsdag 20 december 2017

Sista dagen åk 7

Då är det slutligen dags för sista skoldagen denna termin. Det känns inte så länge sedan vi var i Mela men tiden har gått snabbt sen de härliga dagarna där.
Morgondagen ser lite annorlunda ut mot schemat och eleverna går mellan 9:00-14:00. Klasserna kommer att tillbringa dagen i sina hemklassrum med lite diverse aktiviteter. Det är helt okej att ta med snacks denna dag men tänk på att nötter och energidryck inte är tillåtet.
På kvällen samlas vi i klassrummen kl 16:50 innan vi gemensamt går ner till idrottshallen för att delta i avslutningen. Efter avslutningen syns vi återigen i klassrummen för utdelning av betyg.
Eleverna kommer att få sina omdömen mailade till sin skolmail, dessa kommer de senare använda som underlag för utvecklingssamtalen under v 5.
Eleverna börjar skolan igen den 9 Januari och går då enligt schemat.

Bildresultat för god jul bilder
Hälsningar lag 7,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar