Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 15 januari 2018

Gymnasieval

Hej!

Nu är det dags att göra ansökan till gymnasiet. Ansökan görs på www.gymnasiestudera.se och sidan är öppen för ansökan mellan 15/1-15/2. Inloggningsuppgifter ska komma hem i brevlådan under vecka 2. Spara inloggningsuppgifterna eftersom de behövs för att ni ska kunna logga in i sommar när det slutgiltiga antagningsbeskedet presenteras. På www.gymnasiestudera.se finns en film om hur man gör sin ansökan. Det är viktigt att man rangordnar sina val i den ordning som man vill gå på programmen. Har man gjort fem val och man kommer in på val 2 så stryks val 3-5. Till val 1 står man antingen som reserv eller är man obehörig till valet stryks det. Hör gärna av er om ni har några frågor eller om jag ska hjälpa till att göra ansökan.
Mvh
Carolin Nossbring
carolin.nossbring@norrkoping.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar