Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

torsdag 25 januari 2018

Idrottsdag torsdagen 15/2

Idrottsdag torsdagen 15/2Bildresultat för skidor

Vi kommer anordna en idrottsdag den 15/2. De alternativ som finns att välja på är följande:
  • Vinterpromenad till Ågelsjön. Gemensam promenad med utgångspunkt från skolan med start 10:00. Vi går gemensamt till Ågelsjön med stopp för korvgrillning vid Yxbacken. Skolan bjuder på korv med bröd men ta gärna med extra matsäck om så önskas. Vi beräknar att avsluta dagen vid skolan 14:00.
  • Skridskor vid Himmelstalund. Eleverna får gärna ta sig dit på egen hand men det finns också möjlighet att åka buss dit tillsammans med personal. Obs att åka buss innebär också att eleverna tar en längre promenad från busshållplatsen vid Stockholmsrondellen. Om man vill åka med bussen behöver man meddela det redan nu. Samling vid bandybanan 09.30 och dagen avslutas ca 13.00 vid Himmelstalund. Egen matsäck medtages. Egna skridskor krävs och hjälm är obligatoriskt!

  • Idrottshallen (Idrott + promenad). Detta alternativ innehåller ett pass på förmiddagen 09.00 – 11.30 samt ett eftermiddagspass 12.30 – 13.30. På förmiddagen är det idrott i hallen (deltagarna kommer överens om innehållet). På eftermiddagen tar alla en promenad utomhus i närområdet. Lunch serveras på skolan (korv med bröd)! Alternativet kräver idrottskläder på förmiddagen (med dusch och ombyte efteråt).

  • Friskis & Svettis – ett gruppass spinning och ett pass i gymmet. Samling 9.45 vid Friskis & Svettis Ingelsta. Eleverna får gärna ta sig dit på egen hand men det finns också möjlighet att åka buss dit tillsammans med personal.
Om man vill åka med bussen behöver man meddela det redan nu.
Dagen avslutas ca 13.30 vid Friskis och Svettis. Alternativet kräver idrottskläder, inomhusskor och möjlighet att duscha och byta om finns. Alternativet har ett begränsat antal platser (40st). Om många väljer detta alternativ kommer de äldre eleverna få förtur därför krävs att man även gör ett andrahandsval. Egen matsäck medtages och kan ätas i lokalen där.
  • Yxbacken. Samling vid backen 09.20 (tillgång till backen ca 09.30 – 14.00). Deltagande i detta alternativ förutsätter att man själv tar sig till och från Yxbacken! Att ha med egen utrustning är enklast och billigast. För de som vill hyra utrustning så gäller följande priser för skolelever:
-Skidpaket 140 kr (skidor, pjäxor, stavar).
-Snowboardpaket 170 kr (skor, snowboard).
-Hjälm ingår i paketen i mån av tillgång!
-Endast skidor 90 kr.
-Endast snowboard 110 kr.
-Endast pjäxor/skor 80 kr.
Eleven meddelar vilken utrustning han/hon önskar hyra i samband med att valet görs.

Skolan betalar liftkort för alla elever som väljer Yxbacken! Alla elever som skall hyra utrustning måste dock betala detta själva. Denna summa betalas kontant till mentor (skolan ser gärna att vi får jämna pengar och enbart sedlar, dvs ej mynt).
Skolan bjuder på korv med bröd men ta gärna med extra matsäck om så önskas. Värmestugan är öppen.
För de flesta av ovanstående alternativ gäller naturligtvis att man klär sig så att man klarar en heldag utomhus!
Mvh lärarna på Hultdalsskolan.
OBS! Eleverna meddelar sitt val via Classroom senast fredag 2/2! Samtidigt uppger man också ifall man behöver åka med en av bussarna (Friskis/skridskor) eller om man behöver hyra utrustning i Yxbacken. De som skall hyra skidutrustning skall betala senast fredag 9 februari till mentor.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar