Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 19 januari 2018

info 8a, v.4

Bildresultat för vinter


Snön är här! Så mycket ljusare det blev. Hoppas nu att den ligger kvar ett tag. I slutet av nästa vecka startar vi "Tema Framtid". Då får eleverna lära sig att skriva ett CV och ett personligt brev samt göra ett intressetest. Utefter det testet får det fram en profil om förslag på yrken/gymnasieprogram som ev skulle kunna passa. Under veckan arbetar de i grupp och förbereder frågor om ett tilldelat företag. Sen åker de på besök till företaget för en intervju. Presentation av detta sker fredag v.5. Under v.5 får vi även besök av representanter från bla Swedbank och Infranord. Bra tillfälle för eleverna att ställa frågor.


v.4
Måndag
  • Spanska: glosor s.29
Tisdag
  • Matte. Repetitionsuppgifterna ska vara klara.
Onsdag
  • Matteprov om sannorlikhet.
  • Eng: Text: Burgerville Letters + glosor. Texten ska läsas på god engelska.
Torsdag- tema framtid kl.09.00-14.00
Fredag- tema framtid kl.09.00-14.00
____________________________________________________


V.5- Tema framtid hela veckan. kl.09.00-14.00
V.6- Torsdag- Prov religion (se Lpp i Classroom)
Trevlig helg
Marie och EvaInga kommentarer:

Skicka en kommentar