Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 26 januari 2018

info 8a, v.5

Hej!


Då har vi startat upp Tema Framtid. Vi har redan hunnit att lära oss att skriva ett CV och ett personligt brev. Brevet går ju utmärkt att använda sig av nu till sommaren vid en ev sommarjobbsansökan. Idag har eleverna även fått besök av både Söderbergs bil samt Swedbank. De har ställt riktigt bra frågor kring yrkena. Klassen är indelad i grupper som har blivit tilldelade ett varsitt företag. De ska besöka dessa nästa vecka. Varje grupp har ringt upp en kontaktperson för att boka plats där besöket startar. Lite pirrigt tyckte vissa.


Hur nästa vecka ser ut går bra att kika på i klassens mentorsrum i classroom. På agendan står bla företagsbesök och ett besök på ungdomsmottagningen. Tiderna för veckan är 9-14.
Bildresultat för yrken
En fin helg önskar
Marie och Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar