Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 15 januari 2018

Information från skolsköterskan


Vänligen ta del av nya riktlinjer gällande nötallergi samt information om kvalitetsregistret EMQ,


Viktig information angående nya riktlinjer gällande förbud mot nötter, jordnötter, mandel och sesam i skolan, se länk Information om förbud mot nötter i förskola och skola:

https://drive.google.com/file/d/1xVvg8ziuLRxxdFwk6VwSVHvSR0hcn0aI/view?usp=sharingInformation om EMQ, ett kvalitetsregister som elevhälsans medicinska insatser samverkar med, för att bland annat möjliggöra ett kontinuerligt förbättringsarbete och skapa en likvärdig elevhälsa, se länk:
https://drive.google.com/file/d/1S6Y8BXvptBrB1Iu5bAQsu_tahR3kn-Qa/view?usp=sharingKontakta skolsköterskan vid frågor, Sarah Läthén. Tel: 0736-464527, mail: sarah.lathen@norrkoping.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar