Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

onsdag 31 januari 2018

Tack för den här tiden

Idag gör jag min sista arbetsdag på Hultdalsskolan och det är med blandade känslor jag lämnar denna fantastiska arbetsplats efter nästan 7 år som rektor på skolan.


Jag har sagt det många gånger tidigare men det känns värt att säga det igen. Jag har sett det som en förmån att få vara rektor på en skola med så fantastiska elever och personal. På skolan har vi 320 härliga ungdomar som tillsammans med personalen skapar ett tillåtande klimat där man får möjligheter att vara sig själv och utvecklas. Hultdalsskolan har en personalgrupp som arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar för varje ungdoms lärande.


Nu när jag slutar som rektor kommer Mathias Berg att ta över som rektor under tiden rekryteringsprocessen efter en ersättare pågår. Mathias arbetar idag som övergripande specialpedagog på skolan och är väl insatt i alla de processer och utvecklingsarbeten som pågår på enheten.
Mathias nås på 0761-259534 eller på mathias.berg@norrkoping.se


Jag önskar er alla varmt lycka till i framtiden.


Jenny Östlund, rektor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar