Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

torsdag 25 januari 2018

Temavecka åk 7

Hejsan !

Nu är det dags för temavecka och denna gång kommer fokus att handla om hälsa. Vi kommer att beröra #metoo kampanjen och diskutera frågor som rör ämnet. Eleverna kommer att gå mellan 9:00-14:00 varje dag. Scheman kommer att ligga i respektive mentorsclassroom. Observera att vi kommer att ha mycket idrott så glöm ej idrottskläder de dagar som är aktuella.
Vi kommer även göra ett besök på fenomenagasinet i Linköping som en del i teknikundervisningen. Denna dag sker avgång från skolan kl 8:16 och eleverna behöver befinna sig vid Åbygård klockan 8:10 den aktuella dagen. De elever som önskar få med mat av skolan behöver ta med en matlåda till skolan redan imorgon. Det går även bra att ta med sig egen lunch. Vi rekommenderar då kall lunch eftersom tillgången till mikro är begränsad.

Vi hoppas på en intressant och lärorik vecka.
Bildresultat för idrottBildresultat för #metoo
Bildresultat för fenomenmagasinet
Fenomenmagasinet i Linköping

Med vänliga hälsningar, lag 7.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar