Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 16 februari 2018

8a, info v.9

Hej!


Igår hade skolan vinteridrottsdag, och vilken dag vi fick! Härlig slalomåkning, skridskoåkning, basket/fotboll och svettiga aktiviteter på Friskis & Svettis. Det gör oss gott att få röra på oss:) Veckan har också innehållit Fettisdagen eller Shrove Tuesday som engelsmännen kallar det. Där äts det pannkakor just på den dagen så det står härliga till. Pancake race runt om i hela Great Britain går också av stapeln. Kärlek har även spridits på skolan lite extra under veckan. Fritidsgården har arbetat med att få eleverna delaktiga i olika moment tex att skriva kärleksbudskap på ett litet hjärta som sedan nitats upp på ett start trähjärta. Många fina hälsningar har det blivit.
Nu är vi alla redo för en veckas paus. Så här ser det ut efter lovet.


v.9
Tisdag
- matte: sett film (se classroom)
Torsdag
- Spanska: glosor sid. 31
- Tyska: glosor (se classroom)
Fredag
- No-prov (optik, akustik) Se egna anteckningar.


Ett skönt lov önskar vi er!
Marie och Eva 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar