Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 16 februari 2018

Info 8d

Hej!

Vi är inne på sista dagen innan sportlov. Jag tror att det är ganska efterlängtat hos de allra flesta. Igår var det vinteridrottsdag. Denna veckan har det varit väldigt många sjuka! Runt 10-11st per dag, så det har varit en liten klass. Jag hoppas att de som varit sjuka blir friska snart, så även de får njuta av ett sportlov utanför sjuksängen. Å andra sidan går ju OS, så det finns ju att göra även i soffan!

Mellan v.9-13 kommer jag att ha en student som studerar till geografilärare och heter Karl.

Under v.9 är det lite läxor och prov. Om någon behöver hämta något i skolan eller sitta och plugga så kommer jag att vara på skolan under måndagen ca 9-16 och under onsdagen. Då är det bara att skicka ett sms eller ringa så kan vi bestämma en tid där jag öppnar.

v.9
Månd: Verkoll på spanska
Tis: 
Ons: 
Tors: Matteprov, Tyskaglosor, Spanskaglosor. Göra klart franskahäftet
fred: No-prov!Ha ett riktigt skönt sportlov!!!
Oskar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar