Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 9 februari 2018

info v.7. 8a

Hej!
Ännu en vecka har passerat. Det går i rasande fart mot sportlovet. Känns som man nyss har svalt sista skinkbiten......Denna vecka har passerat bra. Eleverna fick se föreställningen "Bengtsson på dörren" som vi skrev om i tidigare inlägg. Många bra tankar kom upp och samtal fördes efter föreställningen. Det vi kan ta med oss lite extra är att vi alla behöver lite stöttning ibland och att det är viktigt att vi har någon att prata med. Oftast behövs inga svar, men att få ur sig funderingar man bär på är värdefullt. Det klimatet vill vi ha i vår klass, att vi finns där för varandra.
På torsdag kommer den efterlängtade vinteridrottsdagen. Valmöjligheterna är många: skidor, skridskor, promenad, Friskis och Svettis samt aktivitet i idrottshallen. Alla har fått den aktivitet man önskat. Vi ser fram emot en härlig idrottsdag.
Vi önskar att ni alla läser ett inlägg i mentorsrummet i Classrom.


v.7
Måndag
- Franska verb, kunna skriva meningar.
- Spanska, glosor, kap 8.
Onsdag
- Engelska: vara säker på grammatikmomenten "oräknebara substantiv" samt "plural i engelskan singular i svenskan".
Torsdag
Vinteridrottsdag
En hjärtelig vecka önskar
Marie och Eva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar