Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 2 februari 2018

Vecka 5 för 8C

Idag avslutade vi temaveckan Framtid. Det har varit en händelserik och intressant vecka. Eleverna har skrivit CV och personligt brev, gjort ett intressetest, tagit reda på fakta om yrken, sökt information om olika gymnasieprogram och varit på företagsbesök (Coop Åby, Åby konditori, Bråbo mekaniska och Helénes för körkort). Dessutom har Swedbank, Söderbergs bil och Räddningstjänsten besökt skolan och berättat om sina yrken. Vi tackar alla företag för deras insats under vår temavecka! Dagen har vi ägnat åt elevernas redovisningar av sina företagsbesök samt gjort en utvärdering av temaveckan.

 Vad som gäller för vecka 6 återkommer jag med på måndag efter mentorstiden.

En påminnelse: föräldramöte fritidsgården (vid Åby gård) kl. 19.00 måndagen den 5/2 för att diskutera klassens resa till Gdansk i augusti.

Trevlig helg! //Martina Vållberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar