Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 23 mars 2018

8a, info v.13

Hej!
Då är vi snart inne i påskveckan. Fantastiskt så fort veckorna rullar på. En kortvecka för eleverna som vi hoppas att de tog tillvara på. Vecka 13, måndag, börjar kuratorn Linnéa med de enskilda samtalen i 8a där varje elev får svara på några frågor om hur det är att gå i åk 8 mm. Vilka tider som gäller finns på mentorssidan i classroom. Vi fick idag återigen påminna eleverna om att mobilerna ska vara i skåpet under lektion samt att datorerna ska vara laddade när de kommer till skolan. Påminn gärna hemma.
Det var planerat att skolan skulle ha hemstudiedag på onsdag, men den är flyttad och kommer inte att påverka elevernas skoldag.
Vill du ta med egen matlåda som vi på skolan fyller med mat då vi åker inte till Cnema samt när vi åker till Kolmården är nästa vecka, sista dagarna att anmäla sitt intresse för det.
v.13
Måndag
- Tyska: Redovisning av projektet.
- Möte med Skol IF kl. 13.30 i sal 332.
- Franska: Inlämning av redovisning.


Onsdag
Vanlig skoldag, ej hemstudiedag.


Torsdag
-Spanska: prov på kapitel 5-8.
-Franska: redovisning och presentation av projektet.
-Tyska: skriftligt prov om projektet.


Fredag
Långfredagen: ledigt.
___________________________________
v.14
Påsklov
Vi önskar er en trevlig påsk!
Marie och EvaInga kommentarer:

Skicka en kommentar