Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 16 mars 2018

8C vecka 12

Nu är vi redan inne i mitten av mars. Om bara kylan vill ge sig och snön smälta bort, kanske vi snart får se tussilago vid vägkanten. Idag på mentorstiden delade Alfred ut tio rabatthäften till var och en. Rabatterna kan utnyttjas på många affärer, restauranger etc. i Norrköping med omnejd. Pengarna från försäljningen går förstås till klassresan. I samband med det vill jag tacka de föräldrar som lägger ner mycket tid och energi för att resan till Polen skall bli så bra som möjlig. Torsdagen den 26 april skall alla elever i årskurs åtta till Cnema  och fredagen den 27 april till Kolmårdens djurpark för att lära sig mer om evolutionen. Om man vill ha med matlåda från skolan under dessa två dagar, meddelar man mig eller Grieg Holst.

För kommande vecka gäller följande:
måndag: studiedag
tisdag: studiedag
onsdag: debatt (engelska)
torsdag: redovisning i franska
fredag: klara med matematikplaneringen

Trevlig helg! // Martina VållbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar