Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 2 mars 2018

info 8a, v.10

Hej!


Kylan har hållit ett stadigt grepp om oss ett tag nu, men när temperaturen ligger på minus 5 känns det som vår:) Nu har vi alla kommit igång ordentligt efter lovet och fokuset är återigen på lektionstimmarna. Nästa vecka kommer klassen gruppvis att debatter om olika ämnen på engelska. Det ser vi fram emot. De har föreberett sig under några lektionstillfällen bla med att använda web- sidan procon.org. De kan med fördel återigen kika på den inför the Final Assignment på tisdag.
Vi slår här ett slag för öppet hus på Kulturskolan i Norrköping. De håller till på Fotbollsgatan vid Östgötaporten. Var nyfiken och åk in för att testa på ett instrument du kanske har varit sugen på att börja lära dig spela eller få mer info om teaterverksamheten de driver.
På måndag gör samtliga elever på skolan en elevenkät från kommunen där de svara på frågor kring bla. skolarbetet. Norrköpings kommun arbetar för att förbättra elevernas kunskapsresultat och öka likvärdigheten i utbildningen.


På tisdag slutar klassen ca 13.20 pga att samtlig personal får en föreläsning kring suicide.
På fredag får klassen hemstudier i SO pga att läraren är på förstelärarträff. Det går utmärkt bra att sitta kvar i skolan för att göra studierna.
v.10
Tisdag
-Engelsk: the Final Assignment, debatt.
-Matte: sett filmen i classroom
-Tk: dagen slutar ca kl.13.20. Eleverna kommer få hemuppgift.


Torsdag
- Franska: glosor (matord, se classroom)
- Spanska: glosor (s.36 tom se´ que´)
- Tyska: glosor (se classroom)


Fredag
- SO: hemuppgift.


Trevlig helg!
Marie och Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar