Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 12 mars 2018

Info v.11 8e

Nu är vi redan inne på tredje veckan efter sportlovet. I slutet av april kommer två dagar när vi inte ska vara på skolan. då behöver vi veta om eleverna fixar med mat själva eller om de vill ha matsäck från skolan. Den 26 april ska klassen in till Norrköping och gå en stadspromenad samt se en film på Cnema. Då kan alltså eleverna välja att handla något att äta, ta med egen matsäck eller få med sig matsäck från skolan. Den 27 april ska de ha en heldag på Kolmårdens djurpark och lära sig om evolution. Djurparken är stängd för allmänheten så inga resturanger är öppna. Då måste eleverna antingen ta med sig egen matsäck eller få matsäck från skolan. Det här behöver vi få besked om senast 28 mars så att vi kan meddela köket. Eleverna svara på detta via en enkät i mentorsclassroomet under veckan.
Så här ser följande veckor ut än så länge:
v.11
Mån:
Tis: Engelska debatt
Ons:
Tors: Ma-film, tyskaglosor, franskaglosor
Fre:


v.12
Mån: Studiedag
Tis: Studiedag


Ha en trevlig vecka!
David och Jeanette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar