Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 23 april 2018

Info 8d v17

Hej!
Denna vecka är det bara tre dagar som är "vanliga skoldagar". På torsdag och fredag är det olika aktivitetsdagar. Det gör veckan lite kortare. Även nästa vecka blir ju kortare i och med att måndag och tisdag är lovdagar.

På torsdag ska vi in till Norrköping med ett besök på Cnema och stadsvandring på programmet. På Cnema ska vi se en film och under stadsvandringen är tanken att alla ska lära sig lite mer om Norrköping och hitta till ställen som ofta talas om. Bussen till Norrköping går 8.54 från Åbygård. Samling vid busshållplatsen kl. 8.45. (Er som jag pratat med kan möta upp vid Cnema kl. 9.45 (vid Bergsbron på Kungsgatan). Mat tas med eller köps på stan. Eleverna har fått möjlighet att få mat från skolan. Bussen hem går kl. 14.48 från Resecentrum. Samling vid busshållplatsen vid resecentrum 10 min innan bussen går.

På fredag ska vi till djurparken för att arbeta med evolution. Bussen går 09.00 från parkeringen vid Åby arena. Bussen går från djurparken kl. 15.00 och är hemma ca 15.20. Även där ska eleverna ha mat med sig. Det går inte att köpa mat. Det är tveksamt att kunna värma mat, så något som passar att äta kallt är bra! Även denna gång har eleverna fått möjlighet att få matlåda från skolan.
På läxfronten ser det ut som följer:

v.17
Månd: Spanskaläxa, Tyskaprov
Tis: 
Ons: 
Tors: Aktivitetsdag i NKPG
Fred: Djurparken: 9.00-15.30 (bussen går 15.00)

v. 18
Mån: Ledig
Tis: Ledigt
Ons:
Tors:
Fredag: Engelskaglosor

Vi hoppas på trevliga dagar när vi är iväg och håller tummarna för att vädret blir bra!
Jeanette och Oskar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar