Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 16 april 2018

Info 8d

Hej!

En vecka sedan påsklovet har redan gått! Snart är det dags för nästa ledighet, då det snart är Valborg och 1:a maj. Våren går alltid mycket snabbt och det är mycket som händer. Framför allt gäller de största förändringarna 9:orna som är i full gång med att skriva nationella prov. Men även för 8orna börjar terminen gå mot sitt slut. Jag har rekommenderat alla att titta över om någon har en rest i ett ämne på grund av sjukdom eller annat. Detta börjar i så fall bli dags att arbeta med. Även om det känns lång tid kvar just nu, är det inte mycket tid kvar om man behöver plugga på något och att lärare ska hinna bedöma detta inför betygssättningen.

Kommande veckor ser ut på följande sätt:

v.16
Tis: Verktygsprov träslöjd
Ons: (NP 9or) NO frivillig lektion
Tors:
Fred: NO-prov

v.17

Månd:
Tis:
Ons:
Tors: Aktivitetsdag Cnema
Fred: Djurparken: NO-biologi

Ha en fortsatt trevlig vecka!
Oskar och Jeanette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar