Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

måndag 23 april 2018

Teknikåttan

I torsdags var klass 8E inne på Norrköpings Universitet och tävlade i regionsfinalen av teknikåttan. Vi hade under ett antal lektioner på skoltid förberett tre olika uppgifter som kom att bedömas på plats. Det tillsammans med ett antal kluriga frågor avgjorde vilken klass som gick vidare till riksfinal. Tyvärr slutade vi på en snöplig fjärdeplats och blev precis snuvade på en chans i finalen samt en liten vinstsumma. Men vi är ändå oerhört stolta över att klassen kom så pass långt i tävlingen och till sist slutade på fjärde plats av alla deltagande skolor i hela länet.

Joel, Lovisa och Linus svarar på kluriga frågor.


Alexander och Linus förbereder sin bollkastare.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar