Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 4 maj 2018

8a, v.19

Har ni missat den enorma blomsterprakt som just nu präglar stadsbilden? Ta er in till Norrköping för att njuta av alla Körsbärsträd som blommor både här och där. Man blir glad!Denna kortvecka har rullat på fort. Det är nu dags att anmäla sitt intresse av att jobba som serveringspersonal på åk 9 avslutningsmiddag. Ni anmäler intresset till Marie eller Eva. Vi har fått tre stycken som gladeligen ställer upp. Nästa vecka börjar SYV gruppvis i klassen prata om tankar inför gymnasiet. Bra att redan nu få igång funderingar kring livet efter Hultdalsskolan.Tider för varje elev finns i mentorsclassroom.


v.19
Måndag
- Ta med bok att läsa i då mentorerna fortsätter att prata med mentorselever.


Tisdag
- Teknik: redovisning av tekniska system.
- Matte: muntliga prov (samband)


Onsdag
- Idrott: se film och läsa texter i classroom.
- Eng: du ska vara säker på skillnaden mellan enkel och pågående preteritum.
- No: lämna in evolutionsuppgift.
- Matte: muntlig prov fortsätter.


Torsdag+ Fredag= Ledigt.


Vi önskar Er en fin helg!
Marie och Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar