Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 25 maj 2018

8C vecka 22

För några månader sedan skrev klassen ansökningar angående fem olika stipendier i hopp om att erhålla ett bidrag till klassresan i augusti. Det var samtidigt en bra övning i argumentation. Idag på mentorstiden hade jag den stora glädjen att meddela att klassen fått ett stipendium från Olof Palmes minnesfond på 10 000 kronor! Bra jobbat 8C! För vecka 22 gäller:

måndag: byggmässa (Bråvalla). Buss avgår från skolan 12.15 och buss från Bråvalla kl. 15.00. Klasserna i årskurs 8 kommer att gå runt på olika stationer samt få information av bland andra elever från Ebersteinska gymnasiet.

onsdag: elevens val är inställt på grund av Hushoppardagen för blivande årskurs 7. Skolfoto kl. 13.00!

torsdag: prov i spanska och franska.

fredag: prov i samhällskunskap (se Classroom).

Återstår att önska alla en trevlig och solig helg! //Martina VållbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar