Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 25 maj 2018

info 8a, v.22

Hejsan!
Nu är det inte långt kvar till målet för denna termin. Klassen jobbar på bra, och idag påminde vi om att ta igen det som eventuellt släpar efter. Viktigt. Vi delade även ut en blankett om ett erbjudande till er föräldrar om att gå på föreläsning i höst. "Var kommer jobben finnas i framtiden"?, är fokus för föreläsningen. Den 20 september kl.18 eller kl.19 på Rosen, Trädgårdsgatan är tid och plats. Fyll i talongen som ni får hem idag om intresse finns och ge till Marie eller Eva nästa vecka. Det verkar verkligen intressant!


v.22
Måndag
- Åk 8 besöker Byggmässan. Klassen åker med hyrd buss från skolan kl.12.15. Byggmässan startar kl.13 och avslutas kl.15. Vi bör vara i Åby igen runt 15.30. Eleverna kommer här att få inblick i olika gymnasieprogram samt guidning utomhus av gymnasister.
Onsdag
-Elevens val inställt pga Hushoppardag för blivande åk 7.
-Fotografering kl.12.30.
Torsdag
- Spanska-prov, kap 9-12
- Franska-prov, häftet
_________________________________


v.23
5/6- Betygen sätts.
6/6- Nationaldagen, ledigt
8/6- Fotbollsmatch mellan 8a och 8c i idrottshallen, under eftermiddagen.


En skön helg till Er alla!
Marie och Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar