Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 8 juni 2018

info 8a, v.24.

Fredag....igen! Kom lite plötsligt denna vecka då vi var lediga i onsdags:) Vi håller som bäst på att runda av skolverksamheten för denna termin. Böcker samlas in och nästa vecka städas klassrummet och skåpen lite extra. Nu på eftermiddagen har 8a mött 8c i en fotbollsmatch. Riktigt bra spel i lagen. Matchen vanns dock av 8a. Heja heja!


v.24
Måndag
-Samling på IP kl.09.30. Kläder efter väder, som vanligt. Vi spelar diverse spel. Alla drar sitt strå till stacken och tar med fotboll, kubb mm. Vi avslutar kl.13.00. Lunch på skola.
Tisdag
- Hela åk 8 är på Humpen för att spela Ultimate Frisbee. Samling kl.09.30 på plats. Lunch på skolan. Under eftermiddagen kör vi musikquiz klassvis. Vi avslutar ca.13.30.
Onsdag
- Hultadagen. Samling i hemklassrum kl. 09.30 för information. Lunch på skolan. Vi avslutar dagen kl.14.00.
Torsdag
- Avslutning i Kvillinge kyrka. Samling kl.08.15 vid kyrkporten. Åk 7+8 har avslutning tillsammans i kyrkan. Betygen delas ut på kyrkbacken direkt efter stunden i kyrkan. Sen tar vi ett välförtjänt sommaruppehåll!! Omdömena kommer att mailas hem till eleverna under torsdagen samt fredagen.


Laddade igen ses vi den 20/8 kl.10.00 i hemklassrummet.

Bildresultat för sommar

Önskar
Marie och EvaInga kommentarer:

Skicka en kommentar