Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 24 augusti 2018

Uppstartsvecka och Mela

En intensiv första vecka på högstadiet har vi haft för våra nya sjuor. Under tisdagen hade vi stationer runt skolgården där vi tränade mycket samarbete genom lek och tävlingar. Nu är läsning enligt schema i full gång och eleverna har fått möta de flesta av sina nya lärare i de olika ämnena. 7b och 7d har denna vecka också varit på Mela vid sjön Glottern. En mycket uppskattad dag där vi har jobbat ännu mer för att svetsa ihop klasserna och fokus även där har varit samarbete och lära känna varandra. Nästa vecka åker 7a och 7c till Mela och vi hoppas på att de också får lika härliga dagar på plats.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar