Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 21 september 2018

Hej föräldrar och ungdomar i 9e!


Läsåret har nu tagit fart ordentligt och vi är inne på vår femte skolvecka. Eleverna har kommit igång bra med skolarbetet och har i utvecklingssamtalen visat att de vill satsa på att avsluta grundskolan på bästa sätt. Förra veckans temavecka hade fokus på konflikter och mynnade ut i ett individuellt skriftligt arbete kring en konflikt, som kommer bedömas enligt kunskapskraven i historia. Nästa vecka är det som ni vet PRAO för era ungdomar och när de kommer tillbaka till skolan veckan efter är det ett par saker att hålla koll på:

  • Onsdag 3 oktober (v 40) har eleverna studiedag och är således lediga.
  • Tisdag 9 oktober (v 41) är det dags för matteprov. Repetitionsmaterial finns i Classroom.
  • Under v 41 kommer eleverna även skriva en examinationsuppgift i engelska i form av en argumenterande text. Skrivande sker enbart i skolan.
  • Lördag 13 oktober är det gymnasiemässa i Teknikhallen kl 9-14


Avslutningvis slår vi än en gång ett slag för Öppet Hus på Hultdalsskolan nu på tisdag, 25 september, kl 17-19. Fyra av eleverna kommer då vara på plats med hopp om att få besökarna att beställa massor av kakor!

Vi önskar er alla en fin helg!
Hälsningar
Jeanette och Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar