Vi vill gärna påminna om att eleverna byter klassbeteckning från t.ex. 7a till 8a. Föräldern behöver av prenumerera på den klass de prenumererar på (se under under Länkar på vänstra sidan. Information till föräldrar om blogg) och prenumerera på den nya klassen. Detta är alltså ingenting som flyttas över automatisk.

Hultdalsskolan ligger i Åby och tillhör Kvillingespåret som består av förskolor och skolor i Åby, Jursla och Simonstorp.
Elever kommer från Jurslaskolan och Åbymoskolan för att gå hos oss i årskurserna 7-9.

fredag 30 november 2018

Info 9a, v.49

Hej!
Då var det åter dags att plocka fram våra adventsljusstakar. Just idag kanske inte julstämningen är på topp då regnet är ihållande. Men det blir i alla fall mysig! Tiden rusar fram, så även för våra ungdomar. Under två veckor är de nu ute på egen hand för att "prova-på" gymnasieskolor runt om i Norrköping. Vi hoppas att de har kommit ett steg längre fram i beslutet om vilken skola och program som skulle kunna passa. Det är många val som ska beaktas. På Hultdalsskolan börjar både elever och lärare att knyta ihop säcken för en betygssättning vilket innebär en del prov den kommande tiden. Precis nu gnuggar de sina celler lite extra kring världskrigen.
Så här ser det ut framöver

v.49
Måndag
- Fotbollscup. Start kl.8.15.
Tisdag
- Svenska: läsläxa. tom sid.73
Onsdag
- No: test (energi, effekt, arbete)
Torsdag
- No: labbprov grupp 2
- Franska: test, se Classroom
Fredag
- So: prov, historia
_____________________________________
v.50
Tisdag
-Matte: test.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar